uke 34

Mandag

Vi dro til nedre kanontoppen. Der spiste alle både første og andre måltid, slik som våre rutiner egentlig skal være. Veldig gøy nå når alle får levert til kl 09:00. Det ble en flott dag i deilig vær. Startet med makrell skyer også plutselig ble det sommer igjen og ingen skyer. Espen hadde mye mattelek gjevt over hele dagen. Barna var engasjert og de aller fleste er med på det meste som skjer.


Vi gikk i grupper på 6, 5 og 3. Alle var på tur og noen var på tur flere ganger. De fleste hadde en tur bortom tv tårnet. Vi gikk også inn i en hule der det var helt mørkt. Vi fant en edderkopp og en hvit pose i taket. har han byttet sitt der eller barna mon to? Dette må sjekkes ut!
Det ble laget masse is i kanonen og barna elsker å løpe rundt og rundt kanonen.

Tirsdag

Tirsdag 21 august gikk vi til det vi kaller vaffel bua. Navnet kommer av at de selger vafler der hver søndag.

 Veldig mange barn var aktive opp og ned i dette treet. Fantastisk gøy klatretre.Onsdag 

Onsdag dro vi til telt plassen. Odderøya barnehage har også gapahuk å sitte inne i.

Torsdag
Torsdag hadde vi en lang morgen i barnehagen. Vi hadde planlagt å dra til Amfi. Men der hadde de begynt å rigge scene til konsert. Er det Markus og Martinus tro? Vi dro heldigvis til skytebanen, for der har vi tak. Det kom masse regn og ingen hadde på regntøy =0

VI hadde tatt med mye spennende ting i dag. Vi fant mye småkryp som vi kunne se på i forstørrelses glass og lup. Alle som ville fikk prøve å se i kikkert.Ofte er det mest gøy å se når noe som egentlig er nærme blir langt borte (feil vei).

 9 barn var med på gruppe tid/samling/aktivitet om mauren og de fant dikt i forskjellige former som ble gjemt.


 Mange ville lese bok i dag.

Fredag

Fredag dro vi til lavvoplassen. Alle gikk tur ned til kjerregårdsbukta. Vi var på dillemant stranda og spiste fiskekaker oppe utenfor gapahuken vår. Mye god lek i dag. Mange liker seg oppe på den store steinen.

 Dette er to populære bøker

 Utrolig flott morgen inne i dag.
To gode venner leker med kamelene. De kaller de for elefanter, så ble de forvandlet til slanger.
  Gøy med "ha med dag"


 Hopp!!
Dette er vår "lavvoplasss". Vi hadde tidligere lavvo her, men nå har vi gapahuk. (navnet henger bare igjen fra tidligere)

God helg alle sammen!

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle barnehager og skoler er fortsatt stengt

Veiledningstelefon for familier med barn og unge