Uke 4

Først litt informasjon: Vi har ikke samling stund inne på morgenen lenger. Etter at vi har ryddet, går vi rett i dokø. Vi har samlingstund på tur, gjerne før middag, eller når vi kommer tilbake fra tur.

Når det gjelder hvilestund, så er det bare noen få som hviler hver dag. Barna blir eldre og vi ser at færre og færre har behov for en lang hvil etter tur. Noen hviler i bilen eller med en bok på tur eller når vi kommer tilbake til barnehagen. Vi prøver å se hvert enkelt sitt behov i løpet av dagen. Noen sitter en stund på fanget til en voksen å slapper av.

Husk å vaske og levere tilbake lånetøy.

Mandag var vi på ankerplassen. Det var deilig vær, derfor var det godt å komme seg HELT på toppen. Mye klatring i trær og plukking av kongler. Mattelek i dag var med tall og telling.Ett tre som kommer gående.

Tirsdag var vi i Bendiksbukta. Revungene laget lykt av metall boks til t lys. Vi så og på mange menner som klarte å samarbeide om å løfte en bil sammen.

 Mange var på "fisketur" i dag.
 "Se jeg fikk fisk"
 Sangsamling med rytmeinstrument.
 Vi fikk hilse på en hund. Lærte at når den logrer med halen, så er den glad. Når den trekker seg unna, så er den ferdig å leke og vil være i fred.
Nysgjerrige svaner som ville hilse på.

Onsdag var vi på rådyrplassen


 balansekunst
Gutt 4 år!!!! HIPP HURRA!!!

Torsdag var vi og rådyrplassen. Det var reveflokken. Noen hørte på at en voksen leste bok, mange ville se når Synne laget mat.

 Samling med informasjon om regler. At ingen kan være å leke borte ved båten.
 og grave gjør vi i sanden. Ikke der det er gras og jord.
 Reveflokken laget vegg maleri i naturen. etterpå gikk tre av barna en tur og to av barna ble med ned igjen til de andre.
 Mange liker å være med å lære hvordan en fyrer bål.
populært tre å klatre på når vi er på rådyrplassen.
 
Fredag var vi på lavvoplassen. Der var det mye lek av politi og røver. Mange lekte hakkebakkeskogen og mange fiskestenger ble laget og lekte med disse. Vi hadde samling om hva en kan gjøre når noen er lei seg. Hva er en god venn? hva kan jeg gjøre for å være en god venn? Vi voksne dramatiserte for at alle skulle lettere forstå. Dette er vanskelig tema og vi skal ha om det hver uke nå fremover. Fra neste uke begynner vi med hjertebarn. Mer informasjon kommer i halvårsplan neste uke. Barni er nå blitt med ett barn hjem og er klar for å begynne med helge besøk igjen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle barnehager og skoler er fortsatt stengt

Veiledningstelefon for familier med barn og unge