uke 37

 Mandag

Barna var i fokus, derfor ingen bilder denne dagen. Denne uken og neste er den store strandryddedagen. Vi vil bruke litt av tiden hele denne uken på å rydde de plassene vi er på for søppel. Stort engasjement rundt dette med søppel i naturen hos barna. 

TirsdagOnsdag

I dag dro vi til ankerplassen. det var godt med vind på toppen noe som gjorde det ekstra gøy å være her i dag. de nye barna fikk bli med Anders på tur rundt i området for å sjekke ut hva vi kunne finne her oppe. rett før vi skulle hjem var vi så heldige å kunne få lov til å besøke bunkersene på Odderøya. det var litt skummelt, men alle turte å være med på turen for å se hvordan det var inne i en kjempe stor bunker på toppen. Dette var stas!


Torsdag
I dag ble det maling på pappatallerkener. barna syntes det var så gøy. her malte de både med primærfargene og tertiærfarger (blandingsfarger). dette var gøy!Senere når vi var på tur fortsatte vi med søppelplukking og lagde stort bål på hver sin strand. 
Fredag
I dag dro vi til skytterbanen. To av barna fikk bli med Miriam for å hente krabbeteinene som var satt på onsdagen. vi fikk hele 9 krabber!!! :) barna studerte krabbene for å se om det er gutt eller jente. de som turte å holde fikk holde krabbene, mens andre tok forsiktig på de.

Mens noen var å hentet krabber plukket vi andre søppel. etter søppelplukkingen hadde vi regelleker. disse regellekene var "haien kommer" og fisken i det røde hav. 

Populære innlegg fra denne bloggen

Barnehager og skoler stenges fra og med 13.mars

Alle barnehager og skoler er fortsatt stengt