Uke 25

Mandag
Mandag var fylt med mange ting som skulle gjøres. Skolegruppen besøkte de forskjellige skolene som barna skal begynne på. Her fikk de se hvordan skolen så ut og det ble en omvisning. 
Reveflokken og revungene dro ut til Odderøya, like ved bendiksbukta. Her klatret vi, hadde kastekonkurranse med kongler. Etter lunsj dro vi til lekeplassen som ligger like ved. Måtte drikke mye vann i denne varmen. 


Senere på dagen dro skolegruppen på overnatting fra mandag til tirsdag. Her var det skattejakt og mye god lek. Vi besøkte også kanonene som ligger like ved. 
Tirsdag
På tirsdag hadde skolegruppen fri fra barnehagen etter overnatting. Reveflokken og revungene hadde hele barnehagen for seg selv. Da ble det bestemt at vi skulle ha vaffeldag i barnehagen. Dette var kjempe gøy og barna storkoste seg med vafler i solen. De barna som ville fikk også ansiktsmaling. Onsdag
Vi dro til diamantstranden. Noen barn badet med Marie og noen dro til diamantstranden for å finne diamanter og kaste stein i vannet. Det ble mye undring og spørsmål fra barna når vi fanget en bitteliten fisk. Barna fikk lov til å se og kjenne på den lille fisken. det kom mange spørsmål om "hva heter denne fisken?". Vi fant også et fuglebein i vannet. Det var litt rart at vi kun fant et bein, men etter litt mer søk i vannet fant vi resten av skjelettet til fuglen. 

TorsdagFredag
Dagen startet å bygge med lego. Noen vill også lage halssmykker og armbånd. Senere på dagen dro vi bak barnehagen for å kunne bade til stor glede for barna. Vi tok med redningsvest slik at barna kunne bytte på å prøve å flyte på vannet. Mange av barna prøvde også å svømme med redningsvesten. Noen lagde også sandslott. 

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til hjemmeaktiviteter og digitale ressurser.