uke 25

Mandag var vi i trollskogen.
 Ti barn var med å gikk en veldig lang tur. Vi gikk først opp til "tv tårnet" og helt til rådyrplassen for å se på salamandere. Når vi kom tilbake fra tur ventet nybakte rundstykker på oss og barna spiste mye.
 Fant firfisle også.. Tror vi.. den hadde i hvert fall ikke svømme hale som salamandere og var tørrere og langt unna vann.
Tirsdag var vi på lavvoplassen for å sjekke at alt var fint til festen i morgen.

 Her er det mattelek.

Hva er dette mon tro?

Onsdag dro vi til lavvoplassen med mye bagasje. I dag var endelig dagen for festen og barna kunne nesten ikke vente!!! Tusen takk for utrolig godt oppmøte. Dette satt barna stor pris på.
Torsdag hadde vi bursdags fest for jente 6 år! Hipp hurra!!! Vi lekte i barnehagen sitt område også var det reveflokken til tur til gruppe tid. De skulle male og pynte stenene de hadde funnet forrige gang det var reveflokken. Denne dagen var det også litt møter.Fredag kom skolegruppen tilbake fra overnattingstur, men måtte dra hjem på morgenen. De andre, reveflokken og revungene gikk tur her i byen. I dag var det vanskelig å gå fint på rekke og følge regler. Mange var klare for ferie og mange var klare for helg og hadde ekstra med kribling i kroppen. Lorena og Marie spanderte vaffer på deling til barna.


Håper dere alle har att en fin helg. Og god ferie til dere som har tatt det allerede!
Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til hjemmeaktiviteter og digitale ressurser.