Uke 16


 Mandag

For en nydelig dag vi hadde her i Revehiet denne mandagen. Barnegruppa bestående av kun seks barn gikk en tur i nærområdet. Vi gikk først til butikken med en pose med flasker, der puttet vi de inn i en automat, et hull i veggen, og ut kom en lapp...den byttet vi inn i kassen og vi fikk penger ut av maskinen ved kassa. Kjempegøy og spennende syntes barna, noen hadde aldri pantet flaske før og ville gjerne prøve igjen.

Mens vi spiste lunsj så vi en video om sagaen om Påskeharen, det var veldig spennende å se hvordan den historien ble til.

Etter lunsj kom Gøran ned til oss og fortalte at hun hadde sett påskeharen hoppende forbi i hagen, vi sprang ut for å se om vi kunne se den, men han hadde allerede hoppet videre. Det han derimot hadde lagt igjen, var en haug med små søte påskeegg fylt med sjokolade. Jippiiii!!!












Tirsdag

Siste dag før påskeferie, vi koste oss masse i dag. Gikk først til Aquarama der vi spiste nista vår og satt sammen og pratet om hyggelige ting, hva vi skal gjøre nå som vi skal ha fri fra barnehagen i så mange dager. Noen ville tegne, andre ville kose seg med mamma og pappa.

Så gikk de spreke, flinke barna helt opp til Markens gate der vi stoppet på Dampbageriet, alle fikk hver sin bolle. Oioioi, så mange fristelser og gode kaker de hadde i disken der.
 Vi øvde på 17.mai sanger hele veien i dag, nå er det bare èn måned igjen til feiringen her i barnehagen.

Resten av dagen var vi i barnehagen, spiste gode rundstykker og lekte masse samme










GOD PÅSKE!





Populære innlegg fra denne bloggen

Barnehager og skoler stenges fra og med 13.mars

Alle barnehager og skoler er fortsatt stengt