Uke 15 UKE 15Mandag

Tirsdag dro til Kanontoppen. Vi hadde gøyal mattelek og ungene briljerte denne uken. Vi ble imponert over de flinke barna deres!


Tomatsuppe med egg og makaroni til lunsj.


Mattelek


 To gode venner :)
Onsdag var bakedag. Vi var i barnehagen nesten hele dagen, en gruppe gikk på tur og noen ble igjen i barnehagen. Barna fikk være med på å bake rundstykker til påskefrokosten torsdag morgen.
Torsdag startet vi dagen med hyggelig påskefrokost, flott at så mange hadde anledning til å komme.
Denne dagen gikk vi en tur i nærområdet for å kikke på alt det spennende rundt barnehagen vår. 
Vi så på street art og avsluttet turen innom Fiskebasaren på Fiskebrygga. Der fikk vi se Torsk og en hummer som sprellet med halen! Gøy!

Påskefrokost :D


Skattejakt... gjett hva vi fant i sandkassa? En ekte skattekiste med SJOKOLADEKAKE..
Vennefest i barnehagen for å feire at barna er så flinke til å være gode venner! Siste hjertevennsamling denne dagen ble markert med en fest for de gode barna i Revehiet. Skattejakt, stolleken og ansiktsmaling <3


Fredag var den siste dagen med bål for dette barnehageåret. Nå skal vi ikke ha bålmat før utpå høsten igjen. Det betyr at dette ble den siste dagen med pannekaker for de eldste her i barnehagen, vemodig syntes noen, andre syntes det var like greit, de "kunne jo bare spise pannekaker hos bestemor" :DVårt nye klatretre på Ankerplassen.


God helg og god påske til de som tar ferie fom i dag.
Barnehagen tar påskeferie tirsdag 16/4 kl 16:30.
Onsdag 17/4 holder vi stengt.

Sees etter påsken, tirsdag 23/4.
Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til hjemmeaktiviteter og digitale ressurser.