uke 50, 2016

Mandag

Idag har det vært adventsamling med bok og tenning av lys. Det ble lest om hva bernie har gjort i helgen. Og trykket adventskalender.
Dagens turplass var skytebanen hvor vi har øvet til lucia.Jente 5 år trekker kalender
Gutt 3 år trekker kalender
Gutt 3 år trekker kalender
På lang lang rekke
Frilek
Generalprøve
Sklie blir laget

Tirsdag

På morgenen idag har vi perlet og laget lenke. Gutt 4 år trakk adventskalenderen og vi har øvet på sangene. Vi har vært på skytevanen og hatt generalprøve som gikk strålende. Vi har malt oss med kull og gått inn i roller som katter og speiderman. Vi har lekt haien kommer og katt og mus.

Morgenstund
Gutt 4 år finner plass til brikken
Vi hakker i jorda
Ronse
Bållaging
Lucia kveld

Onsdag

Idag har vi ryddet opp etter lucia feiringen, vi har vært i tåkeskogen og bendiksbukta. Reveflokken og reveungene har vært på fiskebrygga mens skolegruppa var på agder naturmuseum.

Gutt 3 år finner sin kalender
Hakker is
Spennendeprosess
Wee politi og røver
Inn i fengselet
Vi fant en sanddyne
Gøyalt
Skolegruppa på tur
Torsdag
Dagen idag har vært hærlig! Store smil og glede. Det var mange spente barn. Vi hadde samling hvor gutt 5 år trakk adventskalenderen. Vi har sunget julesanger og spist nista på kjøkkenet. Nossen hadde vært på vår do med GLITTER nedi doen! Noen undrende barn :) vi har vært ute på nissestreker, døren og buskene til Gøran ble pakket inn, vi har laget byen utrygg med å taipe feller for voksne. Vi var på dampbakeren og sang på låven sitter nissen og fikk boller. Så var det klart for nissegrøt og etterhvert kom den EKTE nissen.


Nissefest
Togbanebygging
Alle smånisser må ha mat
Gutt 5 år trakk kalender
Nisse strekerSe hvem som kom
Fredag

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle barnehager og skoler er fortsatt stengt

Veiledningstelefon for familier med barn og unge