uke 47, 2016

Mandag

Skolegruppe
Vaffelbua

 ut på tur
 oppdagelsesferd
 gjemmer seg i lyngen
 lykke
 lager bondegård av kongler og pinner
hiv og hoi

Tirsdag

Morgen med tegning, musikk og konstruksjonslek.
Ved samlingen leste vi opp hva Barnie hadde gjort hos jente 4 år, stor stas og en veldig kry jente. Etter dette hadde alle 4 åringene sirkel samling. Sirkel samling er en samling hvor vi snakker om hvordan vi har det og hva vi føler og hva vi vil gjøre, eller eventuelle temaer som kommer opp. Her lærer barna og respektere hverandre, de lærer respekt, vente på tur, lytte og ta ordet i grupper.
I dagens sirkel samling snakket vi om hvordan morgenen vår hadde vært, hvem vi ønsket og leke med og hva vi ønsket å leke.

Idag har vi vært på lavoplassen hvor det har vært mye rollelek, høytlesning, klatring mm. Vi har også tatt opp båten for vinteren. Det er blitt pakket inn julegaver idag, hvor barna gjør alt selv :)

 vi øver på blyant grepet mens vi tegner
 og pinsett grepet mens vi perler
 hemmeligheter blir pakket inn
 Bearnie er med på samlingen
viser stolt frem hva som står i boka
 svinger seg rundt
 fiske gjengen
 hjelper til å ta opp båten
 her var det glatt
 dansing
og hoppe ned fra steinen

Onsdag

I dagens samling har reveungene hatt sirkelsamling og allerede i dag var det lettere og ta ordet i en gruppe. Vi kom inn på temaet tenner og snakket om når vi pusser dem og ble enige om at det er lurt og pusse morgen og kveld. For karius og baktus vil vi ikke ha på besøk.

Vi har vært på amfi, hvor vi har laget nisser av pinner, vi måtte beregne lengde og avstand i denne aktiviteten. Det har vært mye rollelek med hakkebakkeskogen. Vi har også sett troll og ringte til politiet for å få vekk trollene ;) ved mattelek har det vært telling av kongler og enkel pluss og minus. Ved språksprell har vi rimt med navnene våre. Trollene ble et stort tema på slutten av dagen og det var gøy, vi løp fra de, vi gjemte oss for de og vi ringte politiet for å si hvor de var.

 rulle ned
 finner pinner
 og maler de til nisser
 deler
 og ruller seg i gjørma
 vi fant en spring
 går i trollbekken
 leter etter troll
 maler skiftebagger med Gøran
setter kakemann deig

Torsdag

Idag har det vært en skikkelig bakedag, her gikk det unna med kakemennene og de er klare for lucia feiringen. Vi har også holdt på med mange hemmeligheter og pakket disse inn idag.

 pusler
 og bygger med lego
 kjevler ut deigen
 kakemenn baking
 gøyalt
 lager kaker
weee

Fredag

Denne fredagen har vi vært ved tåkeskogen hvor det var MAAANGE troll, vi har sett de på ekta altså! Det var mye undring rundt disse trollene denne dagen, akkurat som igår.
Vi har også laget store hauer med lauv som vi har kastet og herjet med. Hipp hurra for jente 4 år vi feiret bursdagen hennes idag

 brannbilen på tur
 hoppe i løvet
 og kaste det i lufta
 tegner på berget
 gøøøy
 på fisketur
hipp hipp hurra




God helg

Populære innlegg fra denne bloggen

Barnehager og skoler stenges fra og med 13.mars

Alle barnehager og skoler er fortsatt stengt