Uke 13, 2015

Mandag

Idag dro vi på tur til lavoplassen. Her har vi lekt kjempefint sammen som en gruppe. Vi har vært mye i hinderløypa hvor vi har klatret, slengt oss i tau, balansert og mye mer. En gjeng var på tur for å se om båtplassen vår var i grei stand til å ta ut båten og det var den. Vi har hatt fiskepinner med potetmos og gulerøtter til andremåltid

 God hjelper til og lage bål
 Vi samler ved og sorterer de etter tykkelse
" Å her var det bratt"
 Bevege seg i hinderløypen
 Det er gøy og krevende for motorikken vår det!
 Så da må vi ta oss en hvil i ny og ne :)
Vi har bygget vår egen båt vi, med soverom i.Tirsdag

Idag dere var det nydelig vær og vi har koset oss i Bendiksbukta hvor vi har lekt mye på stranda. Vvi har brukt sanden til og bygge forskjellige ting, vi har lett etter skatter i sanden og vi har gravd oss ned i sanden. Fiskekaker og makaroni med gulerøtter til andremåltid. Så gikk vi inn i gymsalen for å få beveget oss, vi har hoppet og turnet rundt på kjukkasser. Der var det mange som ville stupe kråke. Vi har klatret i ribbeveggene. Vi har kaster og sparket ball. Det var mange som ville hoppe tau og vi har gjort mye morro.

Idag var dagen for den store dansefremvisningen. Vi har øvet i ukevis og vi var så flinke på framføringen, enten så var vi med på bevegelsene eller så var man med på musikken. Alle var kjempeflinke på sitt stadie :) Tusen takk til all familie som hadde anledning til å komme.

 Vi leker i sanda og klatrer på berga
 Vi har bra fine omgivelser som inspirerer oss på Odderøya
 Vi lager kake og høye trær i sanda
 "Se hva jeg fant, kanskje jeg kan lage smykke til mammaen min"  Nestekjærlighet på sitt beste
 Vi leter etter skjell for de er så vakre
 En to tre kast, og se om du treffer. Øye hånd koordinasjon
 Mye liv i et bilde
 En som hopper som en kanin og en som sparker fotball
 Se vi klatrer i ribbeveggen
 en to tre hopp
Går ikke som planlagt hver gang her falt vi sammen i en hau, men sp lo vi så vi grein og tok det med et smil og gjentok det igjen siden det var såååå gøy!Onsdag


Turplass skytebanen og barnehagen.

 Vi farger egg
med krepppapirTorsdag

Inatt har det kommet ned tonnevis med våt snø men det forhindrer ikke oss fra og ha påskefrokost, så det ble en kjempefin påskefrokost med god stemning. Vi vil takke alle de som hadde mulighet til og komme. Etter påskefrokosten tok vi på oss alt tøyet og dro til Lund for og ake, her har vi akt hele dagen og laget to svære snømenn. Vi dro tilbake til barnehagen og spiste påskelunsj og her vil vi få skryte av barna deres. For for en gjeng, vi sitter vanligvis å spiser på bakken i skogen så var spente når 12 barn skulle spise på ett og samme bord og smøre helt selv. Men her var det 12 veloppdragne barn som satt og ventet på tur, snakket med hverandre og spurte hverandre om hjelp og om å sende, så disse barna må dere være stolte over :)
Vi fikk litt kino med filmen fly og koste oss med litt kvikk lunsj på ettermiddagen.

 Vi er klare for påskefrokost
 Da er det tradisjoner med påskepynt
 Så plutselig kom snøen dalende igjen
 Vi ruller snøballer til de blir kjempestore
 så lager vi snømenn og snødamer
 vi trengte litt ekstra snø til og støtte rundt
 Stolt gjeng etter å ha laget mega svære snømann og snødame
 Vi prøver og kjenne på hvor tung snøen kan være
 juhu vi aker i racer fart
 en som er flink og samler inn akebrettene
 Vi koser oss med påskelunsj

Koser oss litt ekstra med "kino"
Fredag

Rolig morgen med kun ti barn, vi har holdt på med plastelina og lakket negler. I samling fant vi ut hvem som skulle få passe på Kevin i helga. Så gikk vi ut på tur til stranda rett utenfor gjerdet hvor vi har hatt det gøy.Nå tar bloggen påskeferie. Å med denne godgjengen ønsker hele Revehiet dere en god påske! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til hjemmeaktiviteter og digitale ressurser.