Uke 22

Mandag

Vi var ute av døren klokken 08.30. Hvorfor være inne når vi kan gjøre alt ute? :)
Vi spiste nista vår og satte igang med og tegne tegning til gutt 5 år som har sin siste uke. Vi tegnet noen flotte tegninger. Det ble både selvportrett, hjerter, ballonger og skattekart :) Reveungene gjorde seg ferdig med gitarene samt at noen flere fikk malt på T-skjortene sine denne morgenen.
Vi fikk laget butikk med bruskassene. Vi hadde ekte varer av brukt emballasje og ekte penger. Denne butikken var det greit å handle i skal du tro, betalte man med en 50 kr kunne man være så heldig å få 1000 kr tilbake i vekslepenger :)
Det var hjertesamling hvor gutt 5 år ble hjertebarn, han var blant annet en god venn og god til og løpe.
Turen gikk idag til Lavoplassen, i starten fikk vi med oss når noen jobbemenn sprengte av dynamitt for og fjerne et berg ved amfiet. Det var kult å se på, det sa pang og steinene sprutet og det stod opp røyk. Da var det bra vi stod på god avstand!
Ved Lavoplassen har vi malt på totempælen vår idag, barna var gode til og male overalt og alle fikk malt litt hver. Vi fikk også opp de siste hendene på veggen :)
Ellers har vi vært på tur til stranden hvor vi har kastet stein i vannet og funnet krabbet og reker. Gøy!

Kyllingsalat til andre måltid.

Når vi kom tilbake gikk Reveungene inn for og øve mer til kizz konserten. Dette gikk kjempe bra og de lever seg virkelig inn i rollen som rocke stjerne så nå er det bare og vente og se om de greier presset på en konsert ;)

Vi hadde avslutnings fest for gutt 5 år. Vi lekte stol leken og så på tegninger og kort. Vi var heldige og fikk gele og sjokoladepudding med saus til :)

 Å kunne bygge lego på morrakvisten gir en ro og trygghet for noen barn
 Andre finner tryggheten og lærdom i bordaktiviteter
 Respekten for minibussen er stor, man må passe seg inn i siden når den kommer og stille seg i rekke.
 Ser dere det eksploderer eller!? :)
 å så mye røyk det ble
 Krepet om malekosten er der :)
 For male totempæl fikk vi alle prøvd
 Vi må passe ekstra på for nå har hun babyer i magen, det er spennende og kjenne de bevege seg
 En fot foran den andre og en hånd ut for å rette opp balansen
 Gutten som klatrer i alt han kan klatre i :)
 Å gutten som løper og koser seg i skogen :)
 Et myldrende barneliv i fjæra :)
 Masse dilamanter som gutt 3 år fant iløpe av fem minutter. Det kan bli noen tunge sekker fremover :)
 Å kaste stein i havet kan vi gjøre i timesvis :)
 Gutta fant en strandkrabbe i dag også
Stolleken var gøy!


Tirsdag

For en vindfull formiddag! Vi tok samlingen ute på morgenen, vi sjekket været og tok avstemning på hvor vi ville dra på tur. Det er viktig at alle får mulighet til og bestemme turplass :) Å det ble Trollskogen for der er vi litt i le for vinden.

Reveflokken hadde sin dag idag, dette siden barnehagen er stengt Torsdag. Vi tok med oss krus men forstørrelsesglass i og gikk på jakt etter småkryp. Først snakket vi om at det er viktig og legge steinene på plass når vi har tittet under de for dette er nemlig taket på husene til der dyrene bor. Så gikk vi på leting, vi løftet på mange stoore steiner og fant forskjellige slag småkryp. Det ble funnet endel beitemarker der jorden var våt. Vi fant ut de likte vann. Så fant vi løpe-biller under steinene der hvor det var tørt, de likte ikke vann ifølge barna. Vi fant også endel tusenbein og monkelus. Den store utfordringen er og tørre å være borti enkelte av dyrene men vi ble modigere og modigere for hvert dyr vi fant. Vi måtte bare bli vandt til de :)

Når Reveflokken kom tilbake ville mange av de andre barna også ut på leting så dette ble det brukt endel tid på idag. Noen har også klatret i bergene, til og med ballerina sko var ypperlige klatresko! Vi har også spikket endel idag.

Omelett med ost og pølse til andremåltid.

Når vi kom tilbake til barnehagen hadde Reveungene generalprøve til Kizz konserten. De var veldig flinke men vi merker kan nervene kommer snikende med publikumet . Vi har hatt skikkelig vannkrig idag og lært at når vi er med på leken og spruter vann på andre må vi tåle og få vann på oss selv. Det var en HIT med vannkrig og som et barn sa var dette den beste dagen i hans liv :)

 Avslapping mellom hyttebygging
 Ut på en liten tur
 Oy vi finner mye rart under stein og stubber
 da må vi studere de i forstørrelses gass
 og det er spennende men litt rart og skremmende og se småkrypene så store
 En hjelpende hånd når det trengs plaster, nå er sommeren her :)









Onsdag

Da var den store dagen kommet. Reveungene har holdt på i kulissene i ukevis. De har laget gitarer helt selv, de har pusset og malet, klistret på klistremerker og skrudd. Ja holdt på som en sikkelig snekker! De har også vært kunstner med og malt på egne kizz T-skjorter og ikke minst har de hatt øvninger som skikkelige rockere :)

Midt på dagen har vi lekt mye ute i solen. Vi har ronset, lekt i sandkassen og herjet rundt omkring.

Vi har hatt avslutning for gutt 3 som skal slutte hos oss. Vi ønsket han lykke til videre med kort fra oss :)

Til andremåltid har vi hatt pannekaker, da var det mange fornøyde mager etterpå.

Kafeboden ble satt opp og kakene stilt opp, inngangs komiteen gjorde seg klare for å ta imot gjester og Reveungene gikk inn for å gjøre seg klare. Foreldre med familie og venner kom og det så ut som dere trivdes, det var mange smil på lur og latter i vinden. Nå var det klart for konsert! Introen ble satt på og stolte Reveunger kom opp trappen. Man kunne se redselen i øynene men samtidig stoltheten på kroppsspråket. Når refrenget på første låt kom hørte vi noen flotte barnestemmer og så noen gode gitar fingre. Det ble en vellykket konsert med lotteri.

Vi ansatte i Revehiet vil få takket foreldre med familie som stilte opp for og se på barna, vi vet at det betyr enormt mye for de og kan i ettertid se at de vokser flere centimeter  på dette.
Vi vil også takke for god hjelp, både før og under arrangementet. Tusen takk for alle bakeprodukter og gevinster! Dere er gode :)

 Vi hjelper til alle mann når vi skal ha fest. Noen koster
 Mens andre spader det opp og..
 andre vasker stolene :)

 Her kommer kizz rockerne ut til intro musikk :)
 Et bilde sier mer enn ord! Stolthet :)
 Flotte Kizz rockere har konsert :)
Kafeen gikk så det suste :)

Ha en riktig god langhelg :)


Husk det er stengt Torsdag pga helligdag og Fredag pga planleggingsdag.



Populære innlegg fra denne bloggen

Barnehager og skoler stenges fra og med 13.mars

Alle barnehager og skoler er fortsatt stengt